Bucket list pareille -kirja

Bucket list pareille -kirja on saatu kustantajalta
Kirjoituksessa Affiliatelinkit merkitty * tähdellä

Bucket list pareille
250 asiaa, jotka haluatte kokea yhdessä
Elise De Rijk
Wsoy 2020

*Bucket list pareille

Jokaikinen parisuhde on molemmilla päätynyt eroon. Jokaikinen kerta. Tällä kertaa tarkoituksena olisi elää yhdessä hamaan loppuun saakka.

Rehellisyyden nimissä lapsiperhearki osaa olla raskasta. Meillä on molemmat lapset kotona. Vietämme vilkasta ja aktiivista elämää, toisin sanoen paahdamme kokoajan paikasta toiseen hirmuisella kiireellä.

Viimeksi vietimme pari tuntia aikaa ihan kahdestaan viime keväänä. Oikeastaan kertoja oli kaksi. Se tuntui hyvältä. Hetki aikaa keskustella rauhassa, tehdä jotain hauskaa ilman lapsia.

Toteuttakaa lapsuudenaikainen haaveenne! Mikä teistä piti tulla isona? Olkaa se yhden päivän ajan!

Bucket list pareille, Elise De Rijk

Blogin punamullan sävyiseen sometodellisuuteen ei ole päivittynyt niitä asioita, jotka ovat kuormittaneet meitä viime vuosina. Olemme hioutuneet toimivaksi taistelupariksi, selviämme yhdessä, toimimme hyvin yksiin.

Se, että täydennämme toisiamme hyvin vanhempina, puuhaamme kivasti tuvalla eri asioita, jaamme kotityöt ja selviämme koettelemuksista ei riitä. Meidän pitää myös muistaa olla toisillemme puolisot. Ei siis kaksi työjuhtaa, kaksi vanhempaa, taistelupari, kämppikset. Meidän tulee olla romanttisesti toisiimme kiintyneet, mikäli toivomme lukuisia onnellisia vuosia yhdessä.

Parisuhteen laiminlyöminen loppuu tähän. Saimme avuksemme Bucket list pareille kirjan. Tämän avulla koetamme hetkeksi irrottautua pikkulapsiperheen arjen vaatimuksista ja höpsötellä yhdessä. Luoda ihania, romanttisia, hupsuja ja hauskoja muistoja.

Kirjan rakenne

Esipuheen jälkeen on muutama tehtävä joiden jälkeen alkaa varsinainen bucket list. Tehtävänä on esimerkiksi kertoa, mistä pitää toisessa eniten.

Kirjan lopussa on paikka ja ohjeet omalle bucket listille.

Kirjan ulkonäkö

Pehmeäkantinen ja hempeän värinen kirja on sisältä mustavalkoinen. Kirjassa on käytetty paljon erilaisia fontteja selkeää kuvitusta.

Sain kirjan käsiini väsyneenä ja kuormittuneena hetkenä. En olisi jaksanut perehtyä siihen. Ensimmänen kurkkaus vei mukanaan. Aukeamilla on verrattain vähän tekstiä ja se on ilmavasti aseteltua. Juuri sellaista, mihin kykenee syventymään toisella silmällä, samalla kun siinä sivussa puuhailee muuta, kuten pikkulapsi perheessä usein on tapana.

Kuunnelkaa koko ilta toistenne lempimusiikkia.

Bucket list pareille, Elise De Rijk

Kenelle kirja on tarkoitettu

Olisi helppo sanoa kirjan sopivan niille, jotka pitävät bucket listeistä ja muista listoista. Kirja varmasti vetoaa kaikkiin niihin, jotka tykkäävät vastata Instagramin Stories osioissa pyöriviin kysymyksiin.

Osa kirjan kysymyksistä on suunnattu tuoreille pareille ja osa taas kauemmin yhdessä olleille. Jokainen löytää varmasti itselleen sopivia tehtäviä.

Paras hetki lukea kirja yhdessä kumppanin kanssa lienee heti tutustuttua tai sitten parin vuoden kuluttua tutustumisesta. Tämän kirjan avulla voit oppia tuntemaan uuden kumppanin hyvin tai löytää pitkäaikaisesta kumppanista uusia puolia.

Lähtekää seikkailemaan! Kuukausi repputuristina Thaimaassa vai yö heinäladossa naapurin maatilalla? Seikkailumme oli:

Bucket list pareille, Elise De Rijk

Miksi haluaisit lukea Bucket list pareille kirjan?

Haluat lukea ja kokea tämän kirjan, mikäli elämässäsi ja parisuhteessasi on aikaa tutustua toisiinne syvemmin ja hupsutella.

Juokaa yhteinen pirtelö kahdella pillillä.

Bucket list pareille, Elise De Rijk

Mitä lukijana saat?

Saat vähintään mukavia hetkiä kumppanin kanssa, todennäköisesti saat ikimuistoisia tuokioita ja sen mielettömän fiiliksen, kun ensikertaa tunnustaa itselleen olevansa pihkassa.

Piirtäkää kuvioita toistenne selkään ja arvatkaa, mitä toinen piirsi!

Bucket list pareille, Elise De Rijk

Miksi tämä kirja puhuttelee minua?

Erilaisessa elämäntilanteessa minulla olisi aikaa ja energiaa kehitellä omia bucket listeja, nyt tartun innolla jonkun muun keksimiin ideoihin ja keskityn pitämään hauskaa.

Erityistä kirjassa

Kirjailija kehottaa jakamaan kokemuksia kirjasta ja bucket listista somessa tunnisteella #abucketlistlife

Bucket list pareille -kirja ja omavaraisuus

Miksi esitellä kirja omavaraisuudesta, puutarhan hoidosta ja nikkaroinnista kertovassa blogissa? Yksinkertaisesti siksi, että jos emme olisi enää me, emme eläisi tuvalla yhdessä puuhaten meille rakkaita asioita. Loppujen lopuksi nämä kaikki asiat nojaavat meihin, yhdessä oloomme, yhdessä tekemisiimme.

*Bucket list pareille

Ottakaa ensitreffinne uusiksi!

Elise De Rijk

Muut kirjaesittelymme löytyvät tunnisteen kirjaesittely -tunnisteen takaa tai klikkaamalla tästä.

8 thoughts on “Bucket list pareille -kirja”

  1. Yhteinen aika on hirmuisen tärkeää parisuhteessa. Meillä on jo isot tenavat ja meillä olisi enemmän aikaa olla yhdessä, mutta me ollaan uramme keskellä ja siksi ei juurikaan ehditä nähdä toisiamme 🙁

    Reply

Leave a Comment