Kinder-juustokakku
Pohja
175 g suklaakeksejä
70 g voita
Maitosuklaakerros
2 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
2 liivatetta
1-2 rkl vettä
200g maitosuklaata
Valkosuklaakerros
2 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
2 liivatetta
1-2 rkl vettä
200g valkosuklaata
Kreemi
75 g voita
2,5 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1 keltuainen
Kuorrutus
200 g Maitosuklaata
0,5 dl kermaa
muutama pala valkosuklaata
tai vaihtoehtoinen, juustokakulle paremmin soveltuva kuorrute
Kuorrute
225 g (3 1/2 dl) tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
25 g sulatettua voita
4-5 rkl maitoa
muutama pala valkosuklaata
koristeeksi Kinder-suklaamunia
Leikkaa 24 senttiä halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan pohjalle leivinpaperi.
Murusta suklaapikkuleivät.
Sulata rasva.
Sekoita rasva ja keksinmurut.
Painele seos irtopohjavuokaan ja laita vuoka jääkaappiin kovettumaan.
Maitosuklaakerros
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata suklaa.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Sekoita kermavaahtoon tuorejuusto.
Lisää seokseen hivenen jäähtynyt sula suklaa.
Liuota liivat 1-2 rkl kuumaa vettä.
Lisää liivate seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Kaada massa vuokaan pohjan päälle ja nosta vuoka jääkaappiin tömäköitymään.
Valkosuklaakerros
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata suklaa.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Sekoita kermavaahtoon tuorejuusto.
Lisää seokseen hivenen jäähtynyt sula suklaa.
Liuota liivat 1-2 rkl kuumaa vettä.
Lisää liivate seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Kaada massa vuokaan maitosuklaakerroksen päälle ja nosta vuoka takaisin jääkaappiin.
Kreemi
Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi.
Lisää joukkoon keltuainen ja sekoita vielä hetki.
Kaada kreemi valkosuklaakerroksen päälle ja nosta kakku jääkaappiin hyytymään.
Kuorrutus
Pilko maitosuklaa.
Laita kerma kattilaan ja laita levy päälle.
Kaada suklaamurut joukkoon.
Anna suklaan sulaa.
Kaada sula suklaa kakun päälle.
Vaihtoehtoinen kuorrutus
Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon.
Lisää sulatettu voi ja maito ja sekoita kuorrute kermaisen sileäksi.
Sulata valkosuklaa ja tee sillä muutama koriste raita kakunpäälle.
Korista kakku lopuksi Kinder-suklaamunilla
Kekseinä käytimme Kantolan Safari-suklaakeksejä. Tämä tuplasuklaakakku maistui Pääsiäisen makeilta herkuilta ja makeudesta johtuen tästä kakusta riittää hyvin monelle. Jos tämä kakku on makuusi niin suosittelen kokeilemaan myös Kinder-piirakkaa.
Näyttää ja kuullostaa todella herkulliselta! 🙂
Kiitos, tuo on ihanaa 🙂