Manteliletut

(1-2 annosta)

  • reilu 1 dl mantelijauhoja
  • 2-3 rkl vettä
  • kananmuna
  • 1/2 tl leivinjauhetta

maun mukaan
suolaa, sokeria ja kanelia

öljyä/voita paistamiseen

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista taikina lettupannulla.
Tarjoile letut esimerkiksi banaanin ja inkiväärisiirapin kera.

Nämä letut ovat rakenteeltaan karkeampia kuin tavalliset, johtuen mantelijauhosta. Letut onnistuivat myös ilman leivinjauhetta.

Mikäli haluat näiden sopivan maidottomaan ruokavalioon, niin käytä paistamiseen öljyä.

Katso myös muut gluteenittomat ohjeet lettukesteille:

Riisiletut
Linssi-kvinoa letut
Galetet eli ranskalaiset täytetyt ohukaiset 
Peruna-palsternakkavohvelit

Leave a Comment