(1-2 annosta)
- reilu 1 dl mantelijauhoja
- 2-3 rkl vettä
- kananmuna
- 1/2 tl leivinjauhetta
maun mukaan
suolaa, sokeria ja kanelia
öljyä/voita paistamiseen
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista taikina lettupannulla.
Tarjoile letut esimerkiksi banaanin ja inkiväärisiirapin kera.
Nämä letut ovat rakenteeltaan karkeampia kuin tavalliset, johtuen mantelijauhosta. Letut onnistuivat myös ilman leivinjauhetta.
Mikäli haluat näiden sopivan maidottomaan ruokavalioon, niin käytä paistamiseen öljyä.
Katso myös muut gluteenittomat ohjeet lettukesteille:
Riisiletut
Linssi-kvinoa letut
Galetet eli ranskalaiset täytetyt ohukaiset
Peruna-palsternakkavohvelit
1 thought on “Manteliletut”