Makeiden glögien vaihtoehdoksi kannattaa keittää kirpsakan raikas puolukkaglögi.
Puolukkaglögi
- 200 g pakastepuolukoita
- 1 litra vettä
- 1/2-1 dl ruokokidesokeria/1/2-1 dl fariinisokeria
- muutama viipale kuorittua inkivääriä
- 1-2 kanelitankoa
- 2 tl kokonaisia neilikoita
- 4 tähtianista
Laita ainekset kattilaan ja kiehauta.
Säädä makeus sopivaksi.
Nosta kattila pois levyltä ja jätä maustamaan.
Tässä vaiheessa voit rikkoa puolukat, jos ne eivät kiehauttaessa rikkoutuneet.
Siivilöi glögi ja tarjoa tai pullota se.
Tämä menee kyllä kokeiluun!
Suosittelen, on nimittäin hyvää 🙂
Kiitos reseptistä.
Meillä päin saatiin viime kesänä enemmän puolukoita kuin mustikoita.
Meillä oli ihan sama homma. Mustikkaa sai muutaman kourallisen ja ne kourallisetkin olivat pieniä. Onneksi puolukka teki kivan sadon.