Makeiden glögien vaihtoehdoksi kannattaa keittää kirpsakan raikas puolukkaglögi.

Puolukkaglögi

  • 200 g pakastepuolukoita
  • 1 litra vettä
  • 1/2-1 dl ruokokidesokeria/1/2-1 dl fariinisokeria
  • muutama viipale kuorittua inkivääriä
  • 1-2 kanelitankoa
  • 2 tl kokonaisia neilikoita
  • 4 tähtianista

Laita ainekset kattilaan ja kiehauta.
Säädä makeus sopivaksi.
Nosta kattila pois levyltä ja jätä maustamaan.
Tässä vaiheessa voit rikkoa puolukat, jos ne eivät kiehauttaessa rikkoutuneet.
Siivilöi glögi ja tarjoa tai pullota se.

4 Replies to “Puolukkaglögi”

    1. Meillä oli ihan sama homma. Mustikkaa sai muutaman kourallisen ja ne kourallisetkin olivat pieniä. Onneksi puolukka teki kivan sadon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *