Riisiletut
- 1 kananmuna
- 1 dl kypsää riisiä
- suolaa
- voita paistamiseen
Riko raa’an kananmunan rakenne haarukalla.
Lisää kananmunan joukkoon ripaus suolaa.
Sekoita keitetty riisi joukkoon.
Paista kuumalla lettupannulla kypsiksi.
Nauti esimerkiksi leikkeleen ja juuston kera.
Käytimme lettuihin basmatiriisiä.
Isovanhempani tekivät maailmanympärimatkan 90-luvulla ja he saivat muistaakseni näitä lettuja Papua-Uusi-Guineassa. Heidän matkansa jälkeen söimme näitä lettuja usein väli- ja iltapalaksi juuston ja leikkeleen kera.
Katso myös
Gluteenittomat linssi-kvinoaletut
Peruna-palsternakkavohvelit
Galetet eli ranskalaiset täytetyt ohukaiset (gluteeniton)
3 thoughts on “Riisiletut”