porkkanoita ja munakoiso

Suuntana omavaraisuus -sarja

Suuntana omavaraisuus -sarja on omavaraisuudesta kirjoittavien bloggaajien yhteinen projekti. Kirjoitukset julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 9.00. Kaikissa kirjoituksissa on linkit muihin kirjoituksiin.

Bloggaajilla on keskenään erilainen tapa lähestyä aihetta. Omavaraisuus ei tässä sarjassa ole mitenkään tiukasti määritelty, vaan jokainen kertoo aiheesta omista lähtökohdistaan.

Eteneminen

Sarjan toinen vuosi käynnistyi helmikuussa 2019. Ensimmäisellä kerralla yli 20 bloggaajaa kertoi miten heillä on talvi mennyt ja mitä suunnitelmia heillä on seuraavalle kaudelle. Jatkossa seurataan suunnitelmien etenemistä ja jännitetään menevätkö asiat suunnitelmien mukaan vai tuleeko niihin muutoksia. Lisäksi kirjoituksissa voidaan kertoa mitä muuta on parhaillaan menossa omavaraisuuden saralla tai mitä pitäisi saada tehtyä ennen seuraavaa kirjoitusta.

Eri kuukausina saatamme käsitellä omien projektiemme etenemisen lisäksi myös muita yhteisiä aiheita. Lokakuussa on tarkoitus kirjoittaa yhteenveto kaudesta ja sadosta.

Muut aiheet

Innostuksen iskiessä saatamme julkaista yhteiskirjoituksia myös muista aiheista. Tällöin julkaisuajankohta on jonkin muu, kuin kuun ensimmäinen maanantai.

Osallistuminen

Mikäli haluat osallistua yhteiskirjoituksiin blogisi kanssa, niin laita minulle meiliä tsajut (at) gmail.com ja laita liittymispyyntö fb-ryhmään (klik) ja vastaa kysymyksiin.

Sarjassa ei ole osallistumispakkoa, joten osa kirjoittajista kirjoittaa kerran ja osa useamman kerran.

Lukeminen

Linkit kirjoituksiin julkaistaan mm. tässä fb-ryhmässä (klik)

Muualta somesta, esimerkiksi Instagramista, linkkejä kirjoituksiin voi hakea esimerkiksi tunnisteella #suuntanaomavaraisuus

Omat kirjoituksemme

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

#miljoonaotokkatekoa

Puutarhan tärkeydestä terveyteen

Näiden postausten perässä on linkit muiden kirjoittajien postauksiin.

vihreita tomaatteja

Kirjoitukset, joihin emme osallistuneet

Caramellia-blogin Emma järjesti porukalle kana-aiheisen yhteiskirjoituksen. Hänen kirjoituksessaan on linkit muiden osallistuneiden juttuihin https://caramellia.fi/munakansan-juhlistus/