#suuntanaomavaraisuus2020

Tänä vuonna #suuntanaomavaraisuus -bloggaajat aikovat julkaista omavaraisuutta käsittelevät kuukauden ensimmäisen maanantain kirjoitukset joka kuussa. Näin luettavaksi tulee tänä vuonna jokaisella kuukaudelle jotain omavaraisuuteen liittyvää.

Postaukset julkaistaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 9.00. Kaikissa postauksissa on linkit muihin postauksiin.

Sarjan tarkempi esittely ja historia löytyvät tältä sivulta. Viime vuoden aiheet löytyvät puolestaan sivulta #suuntanaomavaraisuus2019

Aiheet 2020

Jokainen kirjoitus kertoo miten kirjoittaja on edennyt suunnitelmassaan ja lisäksi joka kuukaudelle on pari ylimääräistä aihetta, joista voi halutessaan kirjoittaa.

Tammikuu

Suunnitelma 2020. Bloggaajan ja tämän kohteen esittely sekä miksi omavaraistelee.
Oma kirjoituksemme.

Helmikuu

Suunnitelmien etenemisen lisäksi aiheina olivat puhdetyöt ja esikasvatus. Meidän juttumme löytyy täältä.

Maaliskuu

Maaliskuussa bloggaajia puhutti raha ja esikasvatusvälineet. Meidän juttumme löytyy täältä.

#kotivarapostaus

Syksyllä 2019 julkaisimme laajemman bloggaaja joukon kanssa ensimmäisen yhteiskirjoituksen liittyen kotivaraan. Tänä vuonna kirjoituksia on tarkoitus ilmestyä 4 ja niissä kaikissa on oma teema.

Myrsky

Vuoden ensimmäinen #kotivarapostaus käsitteli myrskyjä. Sattumalta julkaisupäivänä myrsky pyyhälsi Suomen ylitse. Me vietimme myrskyisän yön tuvalla vatsataudista kärsivän lapsen kanssa. Kotivara myrskyn ja mahataudin varalta tuli siis testattua ja ne olivat onneksi kunnossa. Juttu löytyy täältä, sen lopussa on linkit muiden kirjoituksiin.

Muut aiheet

Bloggaajat ovat miettineet myös muita yhteiskirjoituksia. Yhdessä ideoimalla erilaisia juttuja intoudumme myös itse selvittämään asioita tai tarkastelemaan uudella tavalla itsellemme tuttuja asioita.

Tammikuussa omavaraistelijat innostuivat kirjoittamaan taidoista, joista on hyötyä omavaraistelussa. Linkit muiden juttuihin löytyvät kirjoituksemme Omavaraisuudessa tarvittavat top 10 taitoa lopusta.

Mikäli sinulla on aihe, josta haluaisit lukea, niin laita minulle viestiä tsajut (at ) gmail.com