Tiikerikakku

Tiikerikakku

  • 200 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl maitoa tai kermaa
  • 2-3 rkl kaakaojauhetta


Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut mausteet (ei kaakaojauhetta), leivinjauhe ja jauhot varovasti sekoittaen.
Ota 1/3 osa taikinasta toiseen astiaan ja lisää taikinaan kaakaojauhe ja maito.
Sekoita.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
Kaada ensin vaaleaa taikinaa, sitten tummaa ja päällimmäiseksi vaaleaa taikinaa.
Paista 175 C n. 50min.

Leave a Comment