Väriliitu lattiasta

Jos teilläkin, kuten meillä, väriliitu eksyy piirtämään muuallekin kuin paperille, niin tässä on toimiva ratkaisu.

Meillä oli siis väriliitua lattiassa. Onneksi tuvalla oli vauvojen kosteusliinoja eli peppupyyhkeitä. Noilla kosteuspyyhkeillä liitu lähti yllättävän kivuttomasti lattiasta. Suosittelen.

Sitä luulisi, että näin pienessä tuvassa ei moinen taiteilu onnistuisi. Vaikka kyhjötämme täällä kylkikyljessä, niin kyllä sitä onnistuu kaikenlaisissa puuhissa. Syytän imetystä monesta. Kun loikoilee vauvan kanssa sängyllä on taaperolla hyvä tilaisuus olla luova.

Tämä kuukausi on ollut yhteispostausten sävyttämää. Ensin oli #suuntanaomavaraisuus -kirjoitusten vuoden viimeinen osa ja sitten oli #kotivarapostaus. Ja nyt on esitetty toive, että josko sittenkin olisi jotain yhteiskirjoituksen tynkää joulunkuun ensimmäisenä maanantaina.

Ensi vuoden omavaraisuuspostauksia varten on aivomyrsky käynnissä ja kotivarasta lienee tulossa uusia juttuja. Ideoimme siis tuolla kulisseissa kaikenlaista.

Tuolla luonnoksissa roikkuu juttuja omenapuista, Sepänmäen käsityömuseosta toinen juttu (ensimmäinen oli tämä) ja sitten jonkin juttu jossa Kaj veistää haapalankkuja. Jahka elämä vähän tasaantuu, niin pääsette lukemaan ne 🙂

Leave a Comment