Cappuccinoneliöt

Vanhoilla ohjeilla mennään, nappaan nämä tänne talteen.

Painonvartijat tulevat kiittämään minua seuraavan reseptin jakamisesta. Lisätkää joukkoon hivenen saksanpähkinöitä, niin nautinto on täydellinen.

Cappuccinoneliöt

15 kpl

  • 225 g pehmeää voita
  • 225 g jauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kaakaojauhetta
  • 225 sokeria
  • 4 vatkattua kananmunaa
  • 2 rkl valmista vahvaa kahvia

Valkosuklaakuorrute

  • 115 g valkosuklaata (meillä 130g)
  • 55 g voita
  • 3 rkl maitoa
  • 175 g tomusokeria (meillä ruokotomusokeria, siitä kuorrutteen kinuskinen sävy)

Sekoita jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe.

Lisää voi, sokeri, vatkatut munat ja kahvi.

Sekoita hyvin taikina tasaiseksi.

Peitä vuoan 28 x 18 cm (meillä isompi) pohja leivinpaperilla ja kaada taikina siihen.

Paista 180 asteisessa uunissa 35-40 min tai kunnes paistos on kypsä. Jäähdytä ritilällä. Anna jäähtyä täysin.

Kuorruttaminen

Sulata voi ja suklaa.

Siivilöi joukkoon tomusokeri ja lisää maito.

Sekoita kuorrute tasaiseksi ja levitä paistoksen päälle.

Lisää päälle kaakoajauhetta/kaakaonibsejä/strösseliä.

Leave a Comment