- 3 isoa raakaa perunaa
- 1 palsternakka (n. 150 g)
- 4 dl tattarijauhoja
- 1 tl leivinjauhe
- 1 dl öljyä
- 5 dl gluteeniton kauramaito
- 2 kananmunaa
- (0,5 tl suolaa)
Rasvaa paistamiseen
Tarjoiluun hilloa, leikkelettä, tuorejuustoa jne
Kuori ja raasta perunat ja palsternakka.
Sekoita kulhossa jauhot ja leivinjauhe.
Lisää joukkoon öljy, munat ja maito vähän kerrallaan samalla sekoittaen.
Kun taikina on vatkattu tasaiseksi, lisää joukkoon juuresraaste.
Kuumenna rasvaa vohveliraudassa.
Paista taikinasta kullanruskeita vohveleita.
Tarjoile suolaisen tai makean lisukkeen kanssa.
Jos pidit näistä vohveleista, niin kurkkaa myös tämä ruokaisa kasvislettuohje (klick).
mielenkiintoista! 🙂 ei olisi tullut mieleen käyttää palsternakkaa vohveleissa. Tätä täytyy testata!
Suosittelen, oli todella kiva yhdistelmä 🙂