Helteiden innoittaman kaivelin reseptiarkistojani ja löysin tämän aarteen; sol-sorbetin. Meillä oli joskus tapana pitää iltamia, jolloin söimme meksikosta vaikutteita saanutta ruokaa ja nautimme väliateriana pienet pallo sol-sorbettia.
Sol-sorbetti
- Pullo Sol-olutta
- n. 1 dl sokeria
- 3 limen mehu
- 1 limen kuori
Sekoitetaan ainekset keskenään ja laitetaan jäätelökoneeseen tekeytymään n. 45 min. Kokosatsi ei meinaa kerralla mahtua kunnolla kulhoon, mutta eikö hyvä kokki aina pikkuisen maistele kesken kokkauksen?
Jäätelökoneellisesta saa 6-8 pientä palloa.
Ohje on veljeltäni ja sorbetti sai minut heti ensimaistamalla ylistämään veljeni taitoja ja reseptiaarteita.
Kurkkaathan myös muut jäätelömme?