Remonttipäiväkirja osa 3

Remontti on edennyt maalailulla. Asunto oli olohuoneessa ja keittiössä aiemmin vaaleanpunerva. Me halusimme seinät valkoisiksi, sillä kaipasimme valoisuutta ja raikkautta. Lisäksi meillä ei tähän hätään ollut aikaa ja energiaa miettiä värejä.

Valkoinen maali tuntui siis helpolta vaihtoehdolta. Mutta ei sekään ihan simppeli ollut. Valkoisia sävyjä oli tuhottoman paljon. Seinään maalattiin 4 eri sävyä ja niistä valkoiseksi valikoita alla olevassa kuvassa oikealla oleva.

Tässä alla näkyy miltä uusi maali näyttää vanhan päällä. Kuva on otettu pimeästä eteiskäytävästämme luonnonvalossa. Etenkin eteiseen lisäraikkaus on enemmän kuin tervetullut.

Eteiseen on myös vaihtumassa lamput nykyisiä kirkkaammiksi. Haluamme saada kapeasta ja pimeästä eteisestä mahdollisimman valoisan ja kivan. Emme kuitenkaan tässä remontissa kerkeä vaihtamaan liian leveäitä eteiskaappeja kapeammiksi, sen vuoro on jossain tulevaisuudessa.

Miinan karanteeni päättyi ja hän muutti tuvalta kaupunkiin. Hänen apunsa tämän kaaoottisen arjen kanssa on ollut tervetullutta.

Tällä hetkellä olohuoneen irrotetut patterit on maalattu ja kiinnitetty takaisin. Sähköhommelit ovat alkaneet. Fiilis siitä, kun maalit ovat seinissä ja katossa oli huikea.

Emme suunnitelleet asunnon hankkimista ja remonttia joten muu elämä ja aiemmin tehdyt suunnitelmat ovat häirinneet hommaa. Tälläkin hetkellä Kaj on tuvalla edistämässä siellä olevia projekteja.

Se, että tapahtuu on mahtavaa. Se, että tapahtuu näin paljon kerralla on jo vähän turhan haastavaa.

Tässä on vielä pari äärimmäisen kiireistä ja hermoja koettelevaa viikkoa edessä, ennen kuin uskallamme hidastaa vauhtia. Koetan napsia aktiivisesti kuvia Instaan, sillä jälkeenpäin on mahtava fiilistellä sillä, miten saimme homman hoidettua.

Remonteista pääset lukemaan yhteenvedot täältä:
Remontit alkavat
Remonttipäiväkirja osa 1
Remonttipäiväkirja osa 2

Myös MISAHILA:n Instagram päivittyy aktiivisesti.

Leave a Comment